Clàssics i moderns
Comptant l'exposició dedicada als zombis, en l'edició d'aquest any es podran veure un total de dinou exposicions. I, amb la voluntat de conciliar l'exhibició de les tendències de moda amb la reivindicació dels clàssics, es continua en la línia dels darrers anys d'incloure una gran exposició dedicada a un personatge clàssic.
Després de Flash Gordon i el Príncep Valent, el d'aquest any és Tarzan; segons el comissari de la mostra, el periodista Vicent Sanchis, l'elecció es justifica pel fet de tractar-se “de la icona popular de més impacte del segle XX, que s'ha tractat en molts àmbits, com ara el còmic o el cinema”. L'exposició se centra sobretot en l'autor que més s'ha destacat a l'hora de dibuixar les aventures de l'heroi selvàtic creat per Edgar Rice Burroughs, Burne Hogarth, però no oblida les aportacions d'autors com ara Harold Foster –“el preferit de Burroughs”–, Joe Kubert, Bernie Wrightson, Russ Manning o Richard Corben.
Altres exposicions són Comicats. Miols entre vinyetes, dedicada a la visió que la historieta ha donat dels gats, i El 23-F en vinyetes, sobre com el còmic va tractar el cop d'estat. També hi haurà les tradicionals exposicions dedicades als guardonats de l'any passat: Rubén Pellejero, El arte de volar i Alfonso Zapico, i una altra dedicada al futur Centre de les Arts del Còmic i la Il·lustració (CACI).