Opinió

L'APUNT

De desconstructor a constructor

Fer­ran Adrià és un geni. I no només per com ha estat capaç de rein­ven­tar l'art culi­nari a base de des­cons­truir-lo sinó, i també, per aquesta manera seva d'anar pel món, afa­ble i pro­per, tot i haver esde­vin­gut el català més uni­ver­sal de tots, un home marca capaç de gene­rar ingres­sos mili­o­na­ris explo­tant la marca d'El Bulli. Però han de tenir but­lla, els genis? El mateix Adrià que recepta sim­pli­ci­tat fent ban­dera de la truita de pata­tes xips neces­sita de veri­tat cons­truir una edi­fici de quasi 4.000 metres qua­drats per al seu pro­jecte de Fun­dació? Un altre geni, Pla, va dir que la cuina d'un país és el seu pai­satge posat a la cas­sola. El geni d'Adrià segur que sabrà tro­bar l'equi­li­bri perquè el pai­satge i la cas­sola que en resulti no indi­gesti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia