Societat

Sant Boi

Albert Mendiola, escollit com el nou cuiner de l’any

Albert Men­di­ola, el xef del res­tau­rant sant­boià Mari­mo­rena, ha estat esco­llit com el nou cui­ner de l’any al Fòrum Gas­tronòmic, que es va inau­gu­rar ahir a Girona. Men­di­ola s’ha impo­sat a Àlvar Ayuso (Alvart), Kaya Jacobs (El Tos­sal Gros), Ari­adna Julián (Montvínic) i Sergi Roca (Esqui­li­bri) amb l’ela­bo­ració d’un ou a la romana amb cala­mar amb ceba i tinta. Es va esco­llir també el plat favo­rit dels cata­lans, que ha recai­gut en el pollas­tre pota blava, autòcton del Prat de Llo­bre­gat, per votació popu­lar entre 22 pro­pos­tes. La cui­nera Susana Aragón, del Cèntric Gas­tro­bar, va ela­bo­rar la recepta que va resul­tar gua­nya­dora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia